dilluns, 28 de juliol del 2008

El bidet va de retro?


La setmana passada vaig anar a Madrid, en lo que se sol anomenar un viatge de negocis, be, una cosa així, perquè jo, de negocis en vaig fer pocs... mes aviat em vaig dedicar a escoltar pacientment les xarrades de torn, degustar el sopar, que aquesta vegada va estar molt millor de lo que sol a ser habitual, i beure'm la tongada de gintònics que em tenen ja asignada.
Dons be, lo mes sorprenent del viatge va ser els quartos de bany del novotel puente de la paz. Resulta que ara està de moda el que li diuen dutxa de obra a ras de suelo, o sigui, que amb la modernitat aquesta, s'estalvien el plat de dutxa, la mampara i fins i tot la cortina.
Ja us podeu imaginar, el xipi-xipi que queda el terra després de fer us de la dutxa, si, com em va passar a mi el forat escorredor del terra, no acabava de desaiguar correctament, i no vull ni imaginar que l'obstruïa. Per mes inri, el ruxador era de carxofa fixe, sense gens de mobilitat, era imposible, no mullar-se el cap tan bon punt s'obria l'aigua.
I si això no fos suficient, el quarto de bany, no tenia bidet!!!!!
Pel que he descobert avui a l'hora de dinar, els usuaris del bidet, són una espècie en perill d'extinció, de sis que érem a la taula només servidora s'ha declarat obertament com una usuària incondicional de l'artilugi.
Sembla que el bidet, va de retro, però d'haber existit a l'hotel de Madrid, hauria evitat que després de cada vegada que sentia la necessitat de 'refrescar-me', hagués de posar la meva vida en perill d'electrocució, per fer l'obligació de fer us del secador de cabell, amb els peus completament anegats en aigua.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SEU BLOG ESTA OTIMO..

APAREÇA NO MEU?

Anònim ha dit...

A mi també m'encanta el bidé. Estic fent obres el bany i no el sacrifico malgrat que les meves cames agrairien tenir una mica més d'espai mentre em poso les pintures de guerra!
Carme M.