dissabte, 28 de juliol del 2012

Viena-Bratislava-Budapest: Viena

Aquests nois del bikeSpain son uns catxondos, de lectura recomanda m´han posat ´la metamorfosi´. I jo que li tenia ganes m´he l´he dut. No se ven be perque, el recomanaven, Kafka era txec, pero em sembla que va viure els anys del final de la seva vida a Viena, be, el cas es que he passat de Barcelona i Jaume Cabre a Viena i Kafka. - un parell de atormentats, peró Kafka molt mes concís, com a mi m´agrada-.
La metamorfosi m´ha atrapat del primer moment, i era potser una mica de premonició del turment que m´esperava al arribar a Viena.
Ahir al vespre em van canviar d´hotel, i quan hi hem arribat al hotel bo, després de colar-nos al tren, no tenien les butlletes del viatge -les butlletes amb les que hem de anar pagant a tots els hotels, les bicis, els ferris, el transport de les maletes, be tota la paperassa que necessitem per moure´ns-. I clar he entrat en modo pànic. Una trucada a l´agència local ha fet miracles, no se com s´ho han fet peró en deu minuts ja ho teniem tot a recepció i el filipino de turno ja no m´ha tractat com una delinqüent sinó que m´ha ompler de reveréncies.
Amb els papers en regla, i aquesta vegada comprant el bitllet corresponent, hem anat a fer un tomb pel centre.
Com era d´esperar i havia previst, amb un parell d´hores n´hi ha prou. Molt maco, molts turistes i moltissima calor -jo que pensava que passariem fred!.-, la nosequetarten de puta mare, i les racions de la pizza i espaguetis, suficients perqué els nens quedessin satisfets! Viena, vista!
Demá recollim les bicis i comencem el viatge cap a Bratislava, 67Km plans amb previsió de núvols i pluja. Que santa Sisí ens agafi confessats i el Cabré no se m´enfadi si li faig el salt amb el Kafka.